Med anledning av Corona-viruset

Uppdatering 2022-02-09/
I samband med att coronarestriktioneran släpps har vi inte längre obligatoriskt användande av munskydd. Självklart kan både du och lärare använda det om du vill! Om du har förkylningssymptom behöver du ringa Snarast men senast dagen före 17:30 eller maila (info@karrarodbotrafikskola.se) kvällen innan körlektionen, före 21:00 för att avboka lektionen utan debitering. Tala inte in meddelande på telefonen då det medelandet inte når läraren förrän på morgonen.

Uppdatering 2021-11-25/
P g a ökad smittspridning i samhället återinför vi användning av munskydd för både lärare och elev under körlektionerna från måndag 29/11. Ta med eget munskydd eller köp på plats före körlektionen. 
Om du har förkylningssymptom eller är sjuk behöver du stanna hemma. Glöm inte att avboka eller kontakta oss snarast men senast 1 timme före körlektionen! (Elevcentralen, ring eller maila). Vi  kan avboka närliggande körlektioner  efter att du sjukanmält dig, men meddelar dig om det i de fallen.

Uppdatering 2021-10-06/ 

Vi ser gärna att ni har munskydd under körlektionerna men det är inte längre ett krav. 
Om du har förkylningssymptom stannar du hemma men hör av dig så fort du vet att du är sjuk. Kontakta oss senast före körlektionen! Vi avbokar körlektioner som är inom två veckor från att du sjukanmält dig.
Vi fortsätter att hålla avstånd och tvätta/sprita händerna, samt avvaktar med att börja använda alkolås igen.

Uppdatering 2021-01-09/
Både lärare och elev munskydd i bilen under körlektion. Ta med eget munskydd eller köp på plats före körlektionen. Händer tvättas eller spritas före körlektionerna. Vi använder inte alkolåset, men ta alltid med dig munstycket för att vara redo när det startar upp igen. Kontaktytor i bilar spritas mellan eleverna och kontaktytor på kontor tvättas flera gånger om dgaen. Betala gärna med swish i stället för kortterminalen i den mån det går, vid betalning på kontoret.  

Körlektioner och kurser ges som planerat. Vi följer noga de råd som Folkhälsomyndigheten ger. Om något förändras kontaktar vi er via den e-postadress eller mobilnummer vi har registrerad.,

Känner du att du har influensaliknande symptom eller varit i kontakt med smittade, meddela oss snarast före din lektion eller kurs och stanna hemma och krya på dig. 

Ha en fin dag! (2020-03-19)